Als je een actief abonnement hebt en dit wilt annuleren, voer je de volgende stappen uit:

1.Ga naar het instellingenscherm. Klik op 'Betalingen'.

2. Klik op jouw abonnementspakket, in dit geval 'Dagelijkse coaching'.

3. Klik op de rode knop 'Abonnement annuleren'. Klik op 'OK' om te bevestigen.

Opmerking: jouw abonnement is geannuleerd en wordt niet meer verlengd aan het einde van je factureringsperiode. Je kunt Fitmo blijven gebruiken tot het einde van de abonnementsperiode. Hierna moet jij je opnieuw abonneren op je vorige coach of een nieuwe coach kiezen om de app te gebruiken.