In het geval dat je jouw coach wilt verwijderen, kunt je de onderstaande instructies volgen. Door je coach te verwijderen, heeft hij of zij geen toegang meer tot je schema. Let op: wanneer je jouw coach verwijdert, moet je een nieuwe coach selecteren om Fitmo te blijven gebruiken. Als jij je abonnement wilt opzeggen, maar tot het einde van de abonnementsperiode met je coach wilt blijven werken, volg je de instructies onder "Hoe annuleer ik mijn abonnement?".

  1. Ga naar het Instellingenscherm. Klik op je coach.

2. Klik op de rode knop 'Coach X verwijderen'. Klik op 'Ja' om te bevestigen

Opmerking: als jij je coach verwijdert, wordt je abonnement geannuleerd en wordt je verbinding met deze coach onmiddellijk verwijderd.
Het verwijdert NIET de inhoud die hij of zij aan jouw schema heeft toegevoegd, noch verwijdert dit berichten tussen jou en je coach. Je moet een nieuwe coach kiezen om de app te blijven gebruiken.



Did this answer your question?