Het registreren van een activiteit is heel gemakkelijk en het laat je coach weten wanneer je iets op uw schema hebt voltooid. Dit is belangrijk, omdat jouw coach zo kan zien welke activiteiten je voltooit hebt en welke niet, zodat deze jouw schema hierop kan aanpassen.

Een activiteit registreren

Voor iPhone-gebruikers
Klik op de activiteit in je schema die je wilt registreren.
Je wordt vervolgens doorgestuurd naar een volgend scherm met een beschrijving van de activiteit. Klik op de groene knop 'Activiteit registreren' onder aan het scherm. Je wordt vervolgens naar een nieuw scherm gestuurd met de opties voor het registreren van je activiteit. Hier kun jij jouw coach laten weten of je de activiteit hebt voltooid, jouw mening erover geven en hoe intens je vond dat het was. Er is ook de mogelijkheid om je eigen notities te schrijven.

Voor Android-gebruikers
Een activiteit registreren

Wanneer je een activiteit registreert, klik je op het groene pictogram en er verschijnen 2 opties: notities en activiteit registreren. Klik nogmaals op het groene pictogram om te bevestigen dat je een activiteit wilt registreren. Je komt vervolgens op het registratiescherm terecht.

Op dit scherm kun jij jouw coach laten weten of je de activiteit hebt voltooid en wat je er van vond.

Een training registreren

Wanneer je een training registreert, klik je op het groene pictogram en er verschijnen 3 opties - notities, registreren en start training. Klik in dit geval op het kleinere blauwe pictogram met het vinkje om naar het registratiescherm te gaan.

Ten slotte, als je aan trainen bent, kun je als alternatief een activiteit registreren wanneer de training afgelopen is.