Het verplaatsen van een activiteit/training is handig wanneer je besluit je schema om te gooien of een activiteit naar een later tijdstip wilt uitstellen.

Klik op de kaart van de activiteit die je wilt verplaatsen, in dit geval 'Een heerlijk ontbijt'.
Klik op de knop 'Verplaatsen' aan de rechteronderkant van het scherm.
Er verschijnt een datumkiezer, zodat je de activiteit naar het verleden of de toekomst kunt verplaatsen. Klik op 'Gereed' om de wijzigingen te bevestigen. De activiteit wordt nu weergegeven onder de nieuwe datum.