Het toevoegen van notities aan je training is een geweldige manier om bij te houden hoe jij vooruitgang boekt en om dit met je coach te communiceren.

Voor iPhone-gebruikers
Selecteer in de weekweergave van je schema de activiteit of training waaraan je een notitie wilt toevoegen. Je wordt naar het volgende scherm gestuurd, waar je 'Notitie toevoegen' kunt selecteren.
Je wordt naar een scherm gestuurd met een tekstvak - gebruik dit om notities toe te voegen die je coach kan zien.
Houd er rekening mee: je kunt de notitie bewerken totdat je de activiteit hebt geregistreerd. Zodra je de activiteit hebt geregistreerd en de notitie naar je coach is verzonden, kan deze niet meer worden bewerkt.

Voor Android-gebruikers
Klik eerst op een activiteit of training om naar het detailscherm te gaan.
Selecteer hier het groene pictogram. Je zou moeten kunnen kiezen uit het registreren van de activiteit of het toevoegen van een notitie. Als je het grijze notitie pictogram selecteert, kunt jij je notitie invoeren en deze bij de activiteit of training voegen.