Vraag eerst bij je coach na of deze jouw schema zeker heeft bijgewerkt met nieuwe activiteiten! Het kan net zo eenvoudig zijn als dat deze jouw wekelijkse activiteiten nog niet heeft bijgewerkt.

Zorg er vervolgens voor dat je een netwerkverbinding hebt. Je telefoon heeft deze nodig om je schema correct bij te werken.

Als beide dingen in orde zijn, probeer dan de app volledig te sluiten. Navigeer niet eenvoudig weg van de app, zorg ervoor dat je in de recent geopende apps gaat en veeg dan de open Fitmo-app weg van het scherm.

Als het ten slotte nog niet is gelukt, verwijder de app dan volledig en installeer deze opnieuw.