Ga naar Instellingen in de Fitmo-app en selecteer vervolgens 'Verbonden apps'.
Klik op de knop naast Fitbit.
Je wordt naar een aparte webpagina gestuurd, waar je jouw Fitbit-inloggegevens kunt invullen.

Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld, klikt je op Inloggen. Je wordt teruggestuurd naar de Fitmo-app en je Fitbit-account is nu verbonden.

Zodra jouw Fitbit is verbonden, verschijnen jouw stappen en geslapen uren in de weekweergave van jouw Schema. Jouw coach kan deze ook zien.