Als je ervoor kiest om één-op-één te werken met een coach met dagelijkse trainingen, krijg je eerst een proefweek. Dit is zodat je een idee krijgt van hoe het is om met die coach te werken, en te zien of ze geschikt zijn voor jou.

Tijdens je proefweek zal je coach je een schema geven, net als met een betalende klant.

Zodra je proefweek ten einde loopt, is het tijd om een beslissing te nemen! Als je wilt doorgaan met je coach, ga dan naar je instellingenscherm en selecteer de optie 'Gecoacht door'.

Hier wordt je gevraagd om je betalingsgegevens in te voeren - jouw betalingen worden allemaal veilig verwerkt via Stripe.

Zodra je betaling is bevestigd, wordt maandelijks het tarief in het coachprofiel in rekening gebracht.