In een online 1-op-1 coaching-abonnement worden de activiteiten in jouw schema aangemaakt door je coach. Deze activiteiten worden gemaakt op basis van jouw persoonlijk gezondheids-/fitnessdoel. Als jij denkt dat je een activiteit, recept of training in jouw routine mist, raden we je aan om je coach hierover te informeren. Hij/zij kan de gevraagde wijzigingen aanbrengen in jouw schema.

In een trainingsprogramma zijn de activiteiten vooraf bepaald en vastgesteld. In dit geval kun je geen persoonlijke wijzigingen in jouw schema aanvragen.

Handmatig een activiteit toevoegen
Laten we zeggen dat je hebt besloten om een spontane activiteit/training/maaltijd te doen die een toevoeging of variatie is op je bestaande schema. Je kunt deze gebeurtenis handmatig toevoegen aan je schema en het vervolgens registreren, zodat je coach kan zien wat je hebt gedaan. Het is ook een geweldige manier om een logboek voor jezelf te houden.

Stap 1:
Klik op de kaart '+ Nieuwe activiteit toevoegen' in je schema.

Stap 2:
Er verschijnt een nieuw scherm. Selecteer de datum en categorie en voer vervolgens een titel en beschrijving in. Tot slot kun je een afbeelding toevoegen aan je activiteit, in dit geval een heerlijk ontbijt! Klik op de groene knop - 'Activiteit toevoegen' om de handmatige activiteit in jouw schema op te slaan.

Stap 3:
Je keert terug naar de weekweergave van het schema. Je nieuwe activiteit wordt als kaart in het schema als ongeregistreerd weergegeven. Vergeet niet om deze activiteit te registreren om je coach te laten weten dat je dit gedaan hebt!